Hans uit Suriname ooit veroordeeld voor misbruik dochter en misbruikt nu stiefdochters

Paramaribo Suriname

Suriname ~ Drie jaar cel voor intiem misbruikende stiefvader. De 55-jarige Hans V. uit Suriname reageerde geschokt toen hij hoorde dat hij nog een tijdje moet brommen.

[quads id=1]

Vader uit Suriname

Kantonrechter Siegline Wijnhard veroordeelde de verdachte tot een gevangenisstraf van drie jaar onder aftrek van de tijd doorgebracht in voorarrest. Hij staat terecht voor ontucht met zijn twee minderjarige stiefdochters eerder dit jaar. De rechter week met haar vonnis af van de strafeis van openbaar aanklager Claudia Bruining van acht jaar onder aftrek van de tijd doorgebracht in voorarrest.

[quads id=1]

Hij reageerde geschokt

Hans V. liep met een gebogen hoofd toen hij werd afgevoerd. Hij zou eerder dit jaar een poging hebben gewaagd om omgang te krijgen met zijn minderjarige stiefdochters, maar ontkent alle beschuldigingen. Hans V. was het daarom niet eens met het uitgesproken vonnis. De rechter zei dat ze het bewezen acht dat hij schuldig is, omdat beide slachtoffers afzonderlijke verklaring hebben afgelegd die geloofwaardig overkomen.

Medisch rapport

Ook is uit het medisch rapport van een deskundige gebleken dat er intieme handelingen gepleegd zijn met de kinderen. “We hebben consistente verklaringen van de slachtoffers. Niemand legt zomaar een verklaring af.”

[quads id=1]

stiefdochter Suriname

De rechter sprak Hans V. aan op zijn vreselijke handelingen. Ze zei dat ze het hem als vaderfiguur bijzonder kwalijk neemt dat hij zulke strafbare feiten gepleegd heeft. Hij heeft volgens de magistraat het vertrouwen in zijn eigen familie geschaad. “Ze hebben alles verklaard. Het gaat om een ernstig strafbaar feit dat u hebt gepleegd.

Eigen dochter

U zou als vaderfiguur moeten dienen. Maar u doet dat juist niet. En u bent al eerder veroordeeld voor ontucht. U leert het niet af.” Hans V. is eerder veroordeeld voor ontucht met zijn eigen dochter.

Geschreven door Cheflin Paulus
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.