Anoniem ~ Mijn vriend wil alleen met zijn vrienden op vakantie naar Suriname

vakantie Suriname

Suriname ~ Hallo Familienieuws en lezers van FamilieNieuws. Ik ben Diana. Ik ben wel van Surinaamse afkomst, maar ben niet in Suriname geboren. Ik ben op Curaçao geboren en toen ik 4 jaar was zijn we verhuisd naar Amsterdam. Ik ben nu 27 jaar en ben nooit naar Suriname geweest.

[quads id=1]

Nooit naar Suriname geweest

Ik ging wel vaker op vakantie naar Cur maar nooit naar Suriname. Nooit interesse gehad. Ik voelde me meer Antilliaans. Misschien omdat ik daar geboren ben en meer vrienden uit de Antillen heb. En toen ontmoette ik Gilbert. Een Surinaamse jongen en dankzij hem ben ik van Suriname gaan houden. We wonen inmiddels al 4 jaar samen en hij kookt elke dag. Surinaams.

Elke jaar december

[quads id=1]

Hij wil me alles leren, de taal. het eten en de gebruiken maar 1 ding. Hij neemt me nooit mee naar Suriname. Hij en zijn vrienden gaan namelijk al vanaf hij 16 is elk jaar december naar Suriname. Zijn vrienden zijn bijna allemaal getrouwd. Hebben kinderen maar nooit nemen ze hun gezin. Mee. Het is een soort van regel.

Toen ik hem pas ontmoette heeft hij me dat ook verteld en ik moest ermee akkoord gaan als we verder zouden gaan met elkaar. Dat was voor mij geen probleem want ik wilde toch liever naar de Caribbean. Maar nu is hij al 4 keer weggeweest en over een paar maanden gaat hij weer. Ik heb nooit iets gevraagd en hij praat trouwens ook nooit over zijn vakantie naar Suriname.

[quads id=1]

Ik wil mee

Maar nu heeft een nichtje van mij voorgesteld om ook naar Suriname te gaan in december. Ik wil dolgraag mee. Ik heb mijn eigen geld en kan het ticket betalen. Ik vertelde het aan Gilbert en de oorlog brak uit. Hij wil niet dat ik ga. Niet in december. Sterker nog. Hij heeft het mij verboden. Als ik ga is het uit. Dit is iets wat we hebben afgesproken.

Relatie stoppen

Ik ben hier erg van geschrokken. Ik wist wel dat zijn Suriname vakantie heel belangrijk is voor hem en zijn vrienden maar ik had nooit verwacht dat het zo erg zou zijn. Dat hij zelfs bereid is om onze relatie te stoppen als ik toch ga in december. Hij vindt het trouwens prima als ik in de zomer ga of op een ander tijdstip. Maar niet in die 5 weken dat hij er is tijdens de feestdagen

[quads id=1]

Ik ben een beetje door de war want ik had dit niet verwacht. Ik heb al tegen mijn nicht gezegd dat ik ga want ik vind dat niemand mij zoiets mag verbieden. Zeker niet als ik het zelf betaal. Gilbert heeft trouwens aangeboden om voor mij en mijn nicht een ticket te kopen naar Bangkok. Zo ernstig is hij. Ik heb het nog niet aangeboden aan mijn nicht maar ik weet wel dat ze dat ook heel fijn gaat vinden.

vakantie Suriname
Voorbeeldfoto van Pinterest
Ik ben nieuwsgierig

[quads id=1]

Maar zeggen jullie nu eerlijk, dit is toch echt niet normaal? Door zijn gedrag ben ik juist nieuwsgierig geworden en wil ik in december in Suriname zijn. Ik wilde graag van jullie weten wat jullie ervan denken. Gilbert zegt dat ik hem zijn vrijheid en privacy moet gunnen. Maar ik twijfel nu wel heel erg aan onze relatie. Wat is er in Suriname dat ik niet mag zien? Waarom is het voor hem zo belangrijk dat ik niet daar ben terwijl hij daar is?

Ik weet het niet

Ik denk niet dat hij vreemdgaat, naar dit gedrag is wel een beetje opvallend aan het worden. Wat zouden jullie doen in mijn plaats? Ik gun hem echt wel zijn vrijheid en zijn pleziertjes met zijn vrienden. Maar kan ik hem nog wel alleen naar Suriname laten gaan? Ik weet het echt niet hoor. Ik ben nooit echt onzeker geweest over onze relatie maar ik begin nu wel te twijfelen.

Vriendelijke groetjes van Diana

gerelateerde berichten:

Anoniem – Mijn vriend heeft HIV meegenomen na zijn vakantie in Paramaribo

[quads id=1]

Anoniem – Mijn vriend is nu al 4 maanden op vakantie in Paramaribo

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig