Video – Gail Eijk gaat na 13 jaar stoppen bij Apintie Radio & Televisie ~ Suriname

Gail Suriname

Suriname ~ Gail Eijk, also known as THE JOURNALIST van Suriname. Ze stopt ermee. Na 13 jaar zegt ze Apintie Radio & Televisie gedag. 

[quads id=1]

Televisie Suriname

Gail is na een periode ziek te zijn geweest vertrokken naar het buitenland om even bij te komen. Ze heeft misschien goed na kunnen denken. En door deze foto (van haar Facebook pagina) hebben wij een fantastisch idee voor haar: Een rol in de nieuwe film van ‘The Rock’? In elk geval wensen wij van FamilieNieuws Gail heel veel succes met alles dat ze gaat ondernemen. De wereld ligt aan je voeten!

[quads id=1]

Haar woorden op Facebook

Ik ben heel goed aangekomen in Suriname. Helaas is het anders gegaan dan ik had gewild en voelde ik mij in een positie gemanouvreerd waarbij ik de eer aan mezelf wou houden en heb ik besloten om mijn loopbaan bij Apintie Radio & Televisie na bijkans 13 jaar te beeindigen.

Het is jammer maar ik kijk met een dankbaar hart terug.

Ik heb enorm veel geleerd.
En ik ga nu rustig kijken in welke richting of waar mijn volgende uitdaging ligt.’

Kijk hier naar het bericht:

 

Gail Suriname
Foto van haar Facebook pagina

Bekijk hier de leuke video van Gail op de bank van ‘Tap A Bankstel’:

[quads id=1]


Bron: Facebook Gail Eijk
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar i[email protected] en wij publiceren het gratis.