Bekendmaking Coesewijnebrug Paramaribo weer open!!

brug Paramaribo

Paramaribo ~ De Coesewijnebrug gaat om 18.00 uur open voor het verkeer. Minister Patrick Pengel van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) zegt aan Starnieuws dat de aannemer dubbel zo hard heeft gewerkt.

[quads id=1]

De eerste asfaltlaag is aangebracht. Hierdoor is het mogelijk om het verkeer open te stellen. Het meest cruciale werk is gedaan. In het weekend zal het werk verder opgepakt worden. De brug was maandagmiddag afgesloten en zou aanvankelijk tot 1 november afgesloten zijn.

Op zaterdag 27 en zondag 28 oktober zullen de asfalteringswerkzaamheden hervat worden. Zaterdag zal de brug om 17.00 uur afgesloten worden tot zondagochtend 5.00 uur. Daarna gaat de brug weer dicht zondagmiddag om 17.00 uur tot maandagochtend 5.00 uur.

 

[quads id=1]

Minister Pengel zegt dat in het weekend weer keihard gewerkt zal worden waardoor het verkeer maandagochtend weer gebruik kan maken van de brug. Door de algehele afsluiting van de brug ontstonden er lange files. Vooral tijdens de spitsuren waren diverse wegen overbelast.

[quads id=1]

brug Paramaribo
De Coesewijnebrug is voorzien van een asfaltlaag. De brug wordt om 18.00 uur opengesteld. (Foto: OWT&C)

De resterende asfaltlagen zullen in het weekend worden aangebracht, zegt minister Pengel. Door meer mensen in te zetten, vooral voor het handmatige werk, heeft de aannemer tijd kunnen winnen.

Bron: Starnieuws


Eerder bericht: Algehele afsluiting Coesewijnebrug te Paramaribo. De herstel werkzaamheden aan de Coesewijnebrug en de toerit die aan weerskanten leidt naar de brug zijn eerder dan gepland vergevorderd, waardoor nu een aanvang zal worden gemaakt met fase 5.

[quads id=1]

Brug Paramaribo

Tijdens fase 5 zal de brug geheel zijn afgesloten voor het verkeer. De algehele afsluiting zal niet meer plaatsvinden vanaf donderdag 1 november tot en met zaterdag 10 november 2018, maar vanaf maandag 22 oktober om 17.00 uur n.m. tot en met donderdag 1 november 2018.

[quads id=1]

Vanaf Maandag

Op de weg gebruikers wordt een beroep gedaan om met het bovenstaande rekening te houden en om gebruik te maken van de alternatieve routes.
Bekijk de video erover:

[quads id=1]

Paramaribo, 19 oktober 2018

Public Relations K.P.S.