Video – Politie looft 15000 euro uit voor opsporing gebroeders Holwijn ~ Nederland

politie Nederland

Nederland ~ Broers gezocht voor dubbele schietpartij Zaandam: 15.000 euro voor gouden tip. Justitie looft 15.000 euro uit voor de tip die leidt naar de verdachten van het neerschieten van een 19-jarige Zaandammer in de nacht van vrijdag op zaterdag.

[quads id=1]

Politie Nederland

De politie kent inmiddels de identiteit van de verdachten. Het gaat om Giovanni (32) en Gilano Holwijn (24), twee broers uit Zaanstad. De politie is op zoek naar de verblijfplaats van de twee.

Gebroeders Holwijn

[quads id=1]

Het slachtoffer werd tot tweemaal toe beschoten en raakte daardoor ernstig gewond. Een van die beschietingen vond plaats bij het Zaans Medisch Centrum, waar de gewonde zich wilde laten behandelen.

politie Nederland
Foto van de politie uit NH Nieuws
Duidelijk op camerabeelden

Een van de verdachten is daarbij duidelijk op camerabeelden te zien. De eerste beschieting vond die nacht rond 2.00 uur plaats na een ruzie op de Burcht.

Mensen met tips wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

Bron: NH Nieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.