Politiebericht – Video – 5-jarige en 4 andere doden in het verkeer op 1 dag ~ Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ Vijf verkeersdoden op 17 oktober 2018: verkeersbarometer stijgt naar 60. Vijf weggebruikers hebben in twee afzonderlijke gevallen van aanrijdingen op woensdag 17 oktober op de Oost-Westverbinding het leven gelaten in het verkeer.

[quads id=1]

Verkeersdoden Suriname

Bij een aanrijding tussen een pick-up en een vrachtwagen aan de Larecoweg ter hoogte van kilometer 37 in het district Saramacca zijn er vier doden te betreuren. De slachtoffers van deze aanrijding waren allen inzittenden van de pick-up. Het gaat in deze om de 44-jarige Marsam Waridie, Ponirin Kafbie (55), Singoredjo Stuart (51) en de 65-jarige Pairin Djodikromo.

[quads id=1]

5-jarige Fernando

De vrachtwagen bestuurder is in het bezit van een geldig rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de 48-jarige vrachtwagenbestuurder S.H. na verhoor heengezonden. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Geldig rijbewijs

In het ander geval van aanrijding met dodelijke afloop betreft het de vijf jarige Fernando Schattevoo die in het district Commewijne, ter hoogte van Sinabo, de straat rennend overstak. Fernando was in gezelschap van zijn zus. Volgens de 34-jarige autobestuurder M.B. zag hij de twee kinderen plotseling de straat op rennen. Hij week uit voor het ene kind en reed daarbij Fernando aan. De autobestuurder meldde zich daarna aan bij de politie. M.B. is in het bezit van een geldig rijbewijs. Na overleg met het Openbaar Ministerie is zijn rijbewijs ingevorderd. Na verhoor is hij heengezonden.

Ze renden de straat op

[quads id=1]

Een ander geval deed zich voor op maandag 8 oktober op de Oost-Westverbinding ter hoogte van Peperpot City in het district Commewijne. Bij deze aanrijding werd de 66-jarige fietser Sinnia Nagama van achter aangereden door een bromfietser. Het slachtoffer kwam te vallen op de geasfalteerde weg en raakte gewond.

Nog een aanrijding

Per ontboden ambulance werd Sinnia afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Sinnia werd ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen, waar de fietser op dinsdag 16 oktober de geest gaf.

overleden SurinameAlle ontzielde lichamen zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

[quads id=1]

De verkeersbarometer is met het overlijden van deze verkeersslachtoffers landelijk gestegen naar 60.

Bekijk hier de video erover:

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.