Politiebericht – Meisje aangetroffen op leeg perceel – Moeder is terecht ~Paramaribo

kind Paramaribo

Paramaribo ~ Kind met verstandelijke beperking aangetroffen op overwoekerd perceel. De politie van het ressort Geyersvlijt kreeg op dinsdag 16 oktober de melding van de Centrale Meldkamer dat omwonenden van de Condor- en Anton Dragtenweg een kinderstem hoorden op een overwoekerd perceel.

[quads id=1]

Kind in Paramaribo

Na een ingesteld onderzoek werd een meisje van creoolse komaf aangetroffen. Zij was gekleed in een bruine korte broek en een blauwe blouse. Praten met haar lukte niet daar zij niet reageerde. Uit nader onderzoek is komen vast te staan dat het hier gaat om een kind met een verstandelijke beperking.

[quads id=1]

Praten lukte niet

Het meisje is naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo afgevoerd voor medische behandeling. Daarna werd zij overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

Moeder deed aangifte van vermissing

[quads id=1]

kind Paramaribo
Voor[beeldfoto van Medycyna Praktyczna
Op een bepaald moment heeft de moeder van het meisje zich aangemeld op de afdeling Jeugdzaken voor het doen van aangifte van vermissing van haar dochter. De moeder verklaarde door de politie van het ressort Latour te zijn verwezen naar Jeugdzaken.

Psychiatrisch Centrum

Moeder en kind zijn door de politie van Jeugdzaken begeleid naar het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS).
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.