Meisje van +- 10 jaar gillend en ondervoed aangetroffen op perceel in Paramaribo

meisje Paramaribo

Paramaribo ~ Ondervoed meisje aangetroffen omgeving Condorstraat te Paramaribo. De politie van Paramaribo kreeg in de nacht van maandag op dinsdag 16 oktober rond 01.00 uur een melding via de Centrale Meldkamer van de politie.

[quads id=1]

Meisje Paramaribo

Een melding dat de buurtbewoners van de Condorstraat en de Anton Dragtenweg een gillend geluid van een kind hoorden. De politie is na de melding ter plaatse geweest. Op een overwoekerd perceel werd een zeer ondervoed meisje van bijkans 10 jaar aangetroffen. Zij was gekleed in een bruine short en blauwe bloes. De politie bracht het kind over naar het bureau en het bleek dat zij niet kon communiceren.

[quads id=1]

Ze kreeg te eten

De politie gaf haar wat te eten. Nadat zij klaar was met eten, probeerde de politie haar nog aan de praat te krijgen, maar het bleek dat zij steeds met haar handen aan het klappen was. Zij werd gebracht naar de Spoedeisende Hulp voor medisch onderzoek. Daar ging het meisje tekeer en werd afgevoerd. De arts verwees het kind naar het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) te Paramaribo voor medische behandeling.

[quads id=1]

Naar het ziekenhuis in Paramaribo
meisje Paramaribo
Voorbeeldfoto

Vanwege haar gedrag lijkt het dat zij psychisch labiel is. Er was geen arts op PCS, waarna de politie het meisje heeft overgedragen aan Jeugdzaken. Het vermoeden bestaat dat het kind door haar ouders is verlaten vanwege haar verwarde indruk. Het meisje is geestelijk niet volwaardig en heeft waarschijnlijk geen educatie gehad.

Door ouders verlaten

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2018/10/16/4-jarig-kindje-ondervoed-aangetroffen-in-suriname-buren-slaan-alarm/

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.