Anoniem ~ Ik ben verliefd op Steven maar zijn ex is zwanger van hem ~ Suriname

zwanger Suriname

Suriname ~ Beste FamilieNieuws. Ik heb een verhaal. Deze wil ik graag  anoniem aan jullie kwijt met als doel advies te winnen. Ik ben Charlotte uit Suriname. Ik ben een alleenstaande moeder met 3 kids waarvan de vader van de 2 oudsten reeds overleden is.

[quads id=1]

Moeder uit Suriname

De vader van mijn jongste kind heeft mij een paar jaren terug in de steek gelaten. Ik heb 2 maanden terug een heer ontmoet hier in Suriname waar ik verliefd op ben geraakt.  Hij heet Steven. Hij zat in een ingewikkelde relatie met Brenda toen. Maar hij maakte het wel twee weken na onze ontmoeting uit met haar.

[quads id=1]

Ingewikkelde relatie

Steven en ik waren en zijn nog steeds heel erg verliefd op elkaar.  Hij is heel behulpzaam en lief. Ook voor mij en de kids. Hij heeft zelf nog geen kinderen. Nog niet. Want zijn ex Brenda belde hem onlangs met het nieuws dat ze zwanger is. Van hem. Haar ouders hebben haar, met zwangerschap en al, het huis uit gezet. Dus er zat niets anders op voor hem om haar weer in huis te nemen.  Hij had geen andere keus.

Geen andere keus

Hij heeft haar dus weer teruggenomen. Ik zit nu te kijken en te denken. Ik weet echt niet wat ik moet doen. Hij geeft aan mij niet kwijt te willen raken maar tegelijkertijd wil hij ook bij haar zijn aangezien het zijn eerste kind is. Ik ben radeloos en zeer ontstemt over deze situatie. Kijk ik ben ook vrouwspersoon. Ik weet dus dat ze nu alle hulp nodig heeft.

[quads id=1]

Ik ben ook vrouw

zwanger Suriname

Ze is inmiddels ook erachter gekomen dat ik iets met hem heb dat natuurlijk niet in goede aarde is gevallen. Ik heb daar ook vervelende aanvaringen met haar over gehad. Ik heb haar nooit uitgescholden of antwoord gegeven. Dat vind ik ook niet nodig. We zitten alle drie in een rot situatie. Ik heb nu zoveel keer geprobeerd om te stoppen met Steven maar hij blijft steeds terug komen.

Hij wil me niet kwijt

[quads id=1]

Hij blijft zeggen dat hij me niet kwijt wil. Ik kom ook maar niet van hem los want ik laat hem ook steeds bij me terugkomen. Wat moet ik doen? Ben heel erg radeloos. We zijn echt verliefd op elkaar. Moet ik op hem wachten? Moet ik hem loslaten. Maar moet hij bij haar blijven alleen om die baby? Hij is toch verliefd op mij? Dan worden we toch alle drie niet gelukkig? Ik weet het echt even niet. Misschien kunnen jullie mij wat advies geven. Ik heb die power nodig. Dank jullie wel.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem – Het is uit, hij heeft een ander en ik ben zwanger van hem ~ Paramaribo

Anoniem: Zijn ex is zwanger van hem maar hij wil met mij trouwen?

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig