Video – Start bouw eerste 200 driekamerwoningen. Klaar binnen 1 jaar ~ Suriname

huis Suriname

Suriname ~ President en vp doen eerstesteenlegging Helena Village. President Desi Bouterse en vicepresident Ashwin Adhin deden de eerstesteenlegging voor de aan te leggen Helena Village in Suriname.

[quads id=1]

Bouterse Suriname

Dit heugelijk feit vond plaats op 12 oktober. Eind augustus 2019 worden de eerste 200 driekamerwoningen opgeleverd aan de Verlengde Helena Christinaweg in het district Wanica. Dit project wordt uitgevoerd met de ondersteuning van een lokale ondernemer onder de naam P&D Real Estate.

Lokale ondernemer

[quads id=1]

Volgens het staatshoofd van Suriname is het een belangrijke droom dat elk gezin een goede woning heeft. President Bouterse gaf verder aan dat na een goede evaluatie over de woningbouwprojecten, de conclusie is getrokken dat de regering niet perse hoeft te bouwen, maar dat er faciliteiten moeten komen om met mensen uit de samenleving te werken. Vicepresident Adhin vertelde over zijn jeugdjaren in het district Wanica en vindt de ontwikkelingen die het district in de afgelopen acht jaren heeft doorgemaakt, bijzonder goed.

Wanica is een stad geworden

huis Suriname

[quads id=1]

“Wanica is geen boiti meer, het is een stad geworden”, sprak de vp. De districtscommissaris (dc) van Wanica, Audrey Hankers, zegt trots en tevreden te zijn dat het goed gaat in het district en is blij met de positieve ontwikkelingen. De dc kijkt reikhalzend uit naar de oplevering van het project.

Bekijk hier de video:

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.