Politiebericht – Dronken Birendersingh molesteert zijn ex-vrouw te Paramaribo

vrouw Paramaribo

Paramaribo ~ Birendersingh voor molest ingesloten. De 48-jarige Birendersingh L. is op zaterdag 13 oktober door de politie van het ressort Geyersvlijt aangehouden.

[quads id=1]

48-jarige uit Paramaribo

De wetsdienaren werden ingeschakeld voor een geval van molest aan de Mahonylaan te Psramaribo. Daar aangekomen werd Birendersingh aangetroffen en aangehouden.

Zijn ex-vrouw

[quads id=1]

vrouw slaan Paramaribo
Voorbeeldfoto van Womens eNews

Volgens verklaring van zijn ex-vrouw heeft de verdachte er een gewoonte van gemaakt haar steeds weer te molesteren. Hij deed in beschonken toestand haar adres op 13 oktober weer aan, wat haar te veel werd en schakelde de politie in.

Hij is opgesloten

[quads id=1]

De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was is de verdachte voorgeleid. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Birendersingh ingesloten.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.