Ondernemer uit Paramaribo: “Ik werd aangevallen alsof ik een grote rover of dief was”

politie Suriname

Paramaribo. Een ondernemer uit Paramaribo vertelt over mishandeling door een security bedrijf in Suriname. Hij plaats zijn bericht op Facebook als wake up call voor de DC, minister van justitie, politie? “Waarom laten jullie deze wanorde toe?”

Ondernemer uit Paramaribo

[quads id=1]

Lees hier zijn verhaal:
Ik ben normaal geen persoon die aandacht vraagt voor het een of ander via fb, maar aangezien fb erg leeft in su zal ik hier publieke mijn verhaal doen over de mishandeling van b. security.

Afgelopen zaterdag liep ik in mijn eentje van Georgie bar weg naar mijn auto. Op de hoek van de sommelsdijckstraat en wicherstraat stopt de arrogante directeur van b. met een bivak muts op zijn hoofd naast mij, hij reed op zijn ATV speeltje door de straat. Op mijn vraag waarom ze met bivak mutsen op provocerend door een uitgaansgelegenheden moet rijden stopt er gelijk een auto met 7 man die mij hardhandig wurgend en stoppend tegen de grond aan werkte.

[quads id=1]

7 man

Dus ik weet niet wie dit bedrijf denkt dat ze zijn, om zo met mensen om te gaan, ik werd aangevallen alsof ik een grote rover of dief was of weet ik veel wat heb gedaan. Deze lafaards die de naam security dragen zijn niets meer als een stel ongecontroleerde mannen dat een license heeft gehad met vuurwapens rond te lopen en mensen die uitgaan te bedreigen en provoceren. Degene die mij kennen weten dat ik very easy going ben en nooit problemen heb op straat, sterker nog aan de somelsdijckstraat was het altijd rustig. In geen jaren heb ik daar iets meegemaakt totdat deze gasten zogenaamd als guerrilla’s door de straten gaan rijden. Ze vinden zich zo geweldig allemaal, gewoon een stel kleine kleuters die ook nog een wapen in hand krijgen, laat staan fatsoensnormen hebben ze niet.

Naar de EHBO Paramaribo

Ik ben doorverwezen naar de ehbo en heb last van scherpte verlies aan mijn linkeroog, de artsen gaan kijken of dit bijtrekt, dit krijg je dan van een belachelijk security bedrijf die met 7 man op mij springen. Ademnood en gesprongen oogzenuw met slag aan de linkerzijkant, is ontstaan door wurging.

[quads id=1]

Soms gebeurt er iets binnen een bedrijf door mismanagement, de directie ziet dingen niet die gebeuren. In dit geval zat de directeur op zijn ATV en gaf opdracht mij zo te behandelen, dit laat zien wat een lafbekken het zijn.

Security bedrijf

B. jullie zijn een lachertje en lafbekken. Ik ben nog niet klaar met deze firma. Denken jullie echt dat je voor veiligheid zorgt, je eigen security mannen zitten te zuipen en roken, lopen rond met zware wapens en bivakmutsen op. Suriname waar we werken aan de bloei van toerisme krijgen dit soort bedrijven de gelegenheid in een uitgaansgelegenheid om als een stel achterlijk rond te lopen met 5 shooters snelle auto’s en bivakmutsen op. Toeristen denken dat ze beland zijn een war zone, belachelijk voor woorden.

[quads id=1]

Waar is de DC?

Waar is de DC, minister van justitie, politie? Waarom laten jullie deze wanorde toe, jullie laten dit soort gasten beleid trekken in een straat? Deze mannen geven jullie wapenvergunning af? Dit gaat verkeerd aflopen want ook de burger loopt met een wapen en laat zich niet door een stel schooiers van B. bedreigen. Anarchie is het gevolg uiteindelijk en dat gaat gebeuren.


Binnengekomen via Facebook
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.