4-jarig kindje ondervoed aangetroffen in Suriname. Buren slaan alarm

kind Suriname

Suriname ~ Vierjarig ondervoed kind aangetroffen te Wageningen in Suriname. Een vierjarig ondervoed jongetje is in Wageningen aangetroffen. Inspecteur van de politie Ulrich Tjin Liep Shie bevestigt dit.

[quads id=1]

Kind in Suriname

Hij zegt aan de krant dat het kindje naar het Petronella ziekenhuis in Wageningen is gebracht om zijn medische situatie na te gaan.

Moeder van 19 jaar

[quads id=1]

Het is niet bekend hoelang het jongetje ondervoed is. Hij woonde samen met zijn 19-jarige moeder in huis. De buren zagen het jongetje dat sterk ondervoed was en schakelden de politie in.

Kinderbescherming

Volgens Tjin Liep Shie speelde de politie meteen in op de melding door het kind te brengen naar het ziekenhuis, zodat het de nodige hulp krijgt.  Ook werd de afdeling kinderbescherming ingeschakeld. Tjin Liep Shie zegt dat de kinderbescherming maatregelen zal treffen om het kind op te vangen.

Politie stelt een onderzoek in

[quads id=1]

kind Suriname
Foto uit de krant. Suriname Times (foto is wazig en onherkenbaar gemaakt ivm privacy)

Het is nog onduidelijk hoelang de moeder met het kind in Wageningen was. Het vermoeden bestaat dat de buren het kind niet eerder hebben gezien in die toestand. Het onderzoek is nog gaande.

Note: Voordat we oordelen of de jonge moeder veroordelen. Bepaalde mensen uit de samenleving hebben gezegd dat de moeder in de steek is gelaten door de vader van het kind. En dat het kindje niet ondervoed is, maar zwaar gehandicapt.

Nog een mogelijke verklaring: surinaamse ouds doen dit hun kids nie aan. dit kindje is vn Frans Guyana
Omdt de vader vn de moeder van dit kindje het nie kon aanzien wat zn kind en kleinkinderen werd aangedn heeft hy ze van frans guyana naar wageningen gebracht. dus laten ze even percies aangeven wat en hoe voordt er heel wt word gespeculeerd

Kortom: Laten we het onderzoek van de politie afwachten

 

WJ
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.