Video – Meghan Markle is in verwachting van haar eerste kind ~ Engeland

zwanger Engeland

Engeland ~ ROYAL BABYNIEUWS: MEGHAN MARKLE IS ZWANGER. Eindelijk is het hoge woord eruit: Meghan Markle is in verwachting van haar eerste kind.

[quads id=1]

Meghan is zwanger

‘Prins Harry en de hertogin van Sussex zijn zeer verheugd met het nieuws dat ze een baby verwachten volgend jaar voorjaar. Ze waarderen alle steun die zij sinds hun huwelijk in mei mochten ontvangen van mensen over de hele wereld en zijn verheugd om dit blijde nieuws te kunnen delen met het publiek’, zo staat er bij een foto van het stel op social media.

https://www.instagram.com/p/Bo8hnQ6n1AD/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

[quads id=1]

DUIDELIJKE AANWIJZINGEN

Stiekem werden er de laatste tijds al hints gegeven voor het heugelijke nieuws. Zo droeg Meghan de laatste tijd andere kleding: donkere kleuren en soepel vallende outfits, veranderde ze haar coupe en ging ze niet mee naar Fiji, want daar is het zikavirus actief en dat is gevaarlijk voor vrouwen die zwanger zijn.

[quads id=1]

OP REIS

De zoon of dochter van Meghan en Harry zal de zevende in de lijn van de troonopvolging zijn. Op dit moment is het paar in Australië, waar ze morgen beginnen aan hun eerste officiële reis als getrouwd paar.

Bekijk hier de video:

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/11/27/video-dit-is-de-afro-amerikaanse-schoonmoeder-van-prins-harry/

Geschreven door Martine Findhammer-Schut van LindaNieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.