NPS vol ongeloof en verdriet omtrent vermoordde partijgenoot Monaliza – Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ Het treurig heengaan van zijn partijgenoot Monaliza Maynard uit Paramaribo heeft bij NPS-voorzitter Gregory Rusland en partijgenoten een enorme golf van verdriet en ongeloof teweeggebracht.

[quads id=1]

Monaliza uit Paramaribo

Het ging volgens Rusland om een vrouw die steeds onbaatzuchtig haar schouders onder het politieke werk zette. Het doel was niet voor zichzelf, maar om een bijdrage te leveren aan de opbouw van land en volk.

Afgelopen periode

[quads id=1]

De NPS keurt het in strenge bewoordingen af dat de afgelopen periode veel vrouwen middels geweld om het leven zijn gebracht. Het streven van de politieke organisaties is om te werken aan het vormen van stabiele personen die zich in de maatschappij kunnen ontwikkelen.

Invloed van rolmodellen

[quads id=1]

overleden Paramaribo
Foto uit Starnieuws

Daarbij is het van eminent belang dat er rolmodellen zijn die het socialisatieproces van personen positief kunnen beïnvloeden. Ook de NPS ondersteunt de stille loop vanuit het Onafhankelijkheidsplein, die vanavond wordt gehouden. Zij wijst op de gelijkwaardigheid die er tussen vrouwen en mannen op alle niveaus moet zijn; ook in de thuissituatie.

Afgewezen en afgekeurd

Huiselijk geweld wordt met klem afgewezen en afgekeurd.

P.s. Niet vergeten: Vanavond is de stille loop. Deel het met een ieder!
Vrouwen Suriname
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.