Man krijgt lekke band in Paramaribo en wordt beroofd van flinke buit

band Paramaribo

Paramaribo ~ Criminelen beroven man na autopech. Twee criminelen hebben dinsdagavond rond 22.15 uur een autobestuurder overvallen aan de Van ‘t Hogerhuysstraat in Paramaribo.

[quads id=1]

Beroving te Paramaribo

Uit het onderzoek blijkt dat de bestuurder op de bovenvermelde kruising te kampen had met een lekke band. Hij stapte uit om te kijken wat er precies aan de hand was. Op dat moment benaderden twee personen de bestuurder. Plotseling overvielen de daders de autobestuurder van achteren en beroofden hem van zijn geld.

[quads id=1]

Lekke band

De buit betreft SRD 3000 en Euro 700. Behalve het geld zijn ook nog belangrijke documenten weggenomen van het slachtoffer. Na hun daad zijn de verdachten richting Slangenhoutstraat opgerend.

Ze zijn weggerend

band Paramaribo

De politie heeft tot nog toe de verdachten niet kunnen aanhouden. Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van de daders.

[quads id=1]

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.