Video – Help, we willen een mooie begrafenis voor Monaliza Maynard – Paramaribo

Overleden Paramaribo Maynard

Paramaribo,

Een Mooie Begrafenis voor MONALIZA MAYNARD

Goedemiddag iedereen. Zoals jullie hebben kunnen volgen op het nieuws is mijn nicht Monaliza Maynard op Brute wijze vermoord door haar ex vriend (Vader van haar enige prins).

[quads id=1]

Vermoord door haar ex

Monaliza was een hele gezellige levenslustige jonge dame van 37 jaar oud. Die genoot van het leven altijd een lach op haar gezicht en heeft 1 zoon genaamd Jean-Rene die nu zonder zijn moeder en vader moet leven. Der zoon was der leven. Ieder moeder houdt van haar kinderen maar dit was een tikje meer!

[quads id=1]

De laatste dagen van haar leven moeten heel erg zijn geweest daarom willen wij (de familie) haar een hele mooie begrafenis geven (Op de manier hoe ze was altijd vrolijk) en hebben daarbij jullie hulp nodig !!!!!

Een doneer-actie

We hebben een doneer-actie opgezet om haar begrafenis te kunnen bekostigen. We zouden het zeer op prijs stellen als mensen ons hiermee zouden kunnen ondersteunen. Hoe klein het bedrag ook is alles wordt zeer gewaardeerd.

Vriendelijke groetjes De Familie

Wilt u ook doneren dat kan hier

Deelt u dit bericht met anderen

Bekijk hier een video over de doneer-actie:

[quads id=1]


vermist Paramaribo Maynard

 

https://www.doneeractie.nl/een-mooie-begrafenis-voor-monaliza-maynard/-30567

 

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.