Video – Overleden – Mie las mie vriendin Chevality Bel ~ Suriname

0

Suriname,

overleden Suriname
Boiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Chevality Bel,

Wat heb je met me gedaan? Yu broko Mi heer atii bigi sah.
Waarom waarom,Β  zou je me no chatten dat je honger hebt of laten we naar GO2 gaan
Waarom dit waarom dit Yu fruku toemsii

Na echte echte Mi Las was vriendin jere Mi bestiiii,
je hebt me altijd geleerd als iemand me wat over je heeft gezegd moet ik je komen vragen echt vriendinnen gaat het uitpraten en weer lachen.
Je hebt me altijd gezegd van je hebt me rug in alles zo wel ik ook het zelfde maar waarom dit zeg me FF nho praat tot me zus πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’” nhaa dies no kan ChevalityπŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ’”πŸ’”

Overleden

Chevality Bel

~Β Dimoetchia ~
Bekijk hier de vuideo;


U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.