Politiebericht ~ Man verdronken tijdens bedrijfsongeval in Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ De 65-jarige Adriaan Helderberg is in de vroege ochtend van dinsdag 9 oktober tijdens werkzaamheden in de Commewijne rivier verdronken.

[quads id=1]

Verdronken Suriname

De politie van Mariënburg kreeg de melding dat een manspersoon in de rivier was gevallen. Daar aangekomen bleek het te gaan om een ponton met arbeiders van een beton bedrijf die op weg waren naar de plantage Rust en Werk te Suriname voor het uitladen van grint. Op de ponton bevond zich ook een dragline voor het uitladen van de grint.

[quads id=1]

In het water gevallen

Bij het invaren in het kanaal te Rust en Werk kwam de ponton op een modderbank vast te zitten, waardoor deze omkantelde. De bestuurder die op dat moment in de dragline zat, viel met het voertuig in het water met voor hem het noodlottige gevolg.

Een zoekactie door de politie en de duikers van de brandweer leverde niet het gewenste resultaat op. In de middag van woensdag 10 oktober werd het ontzielde lichaam van Adriaan ter hoogte van Alliance  gesignaleerd, waarna deze is geborgen.

Lichaam gevonden

[quads id=1]

overleden Suriname
Foto binnengekomen via Facebook

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het lijk afgestaan aan de nabestaanden.

Eerdere berichten:

Man in het water gevallen en vermist in de rivier ~ Suriname

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.