Foto’s – Zoon Arjun: “Ik heb mijn moeder MonaLiza Maynard gevonden” ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo,

Beste vrienden en kennissen ik heb mijn moeder gevonden, maar niet in de staat waarin ik had gehoopt. ik wil jullie bedanken voor elke vorm van ondersteuning die jullie hebben geboden. Het heeft me echt gesterkt.

[quads id=1]

Dank u wel nogmaals voor de attentie, maar ik zal nu de ruimte nemen om dit verlies te verwerken.

Gelieve aub geen rouwbeklag.
Ik houd jullie op de hoogte van de uitvaart voor die mensen die dat wensen te weten.

Thank you FB family and friends

#R.I.P mama

Monaliza Maynard

Namens haar zoon Arjun
Bekijk hier wat foto’s
[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.