Video en foto’s – Pasgeboren drieling krijgt bijdrage van Ruth Wijdenbosch ~ Paramaribo

drieling Paramaribo

Paramaribo ~ “Ik had dit niet verwacht, maar ik ben heel blij en dankbaar voor de ondersteuning van deze organisatie”, zegt een verheugde Naomi Pobosi, moeder van de drieling die op 19 september is geboren.

[quads id=1]

Drieling Paramaribo

In ’s Lands Hospitaal ontvingen de ouders van de drie jongetjes een enveloppe met SRD 600, een ruiker en drie knuffelbeertjes van de Vrouwen Politieke Alliantie Suriname, VPAS. De donatie is overhandigd door VPAS-voorzitter Ruth Wijdenbosch.

Ondersteuning uit de gemeenschap

[quads id=1]

Blij, maar ook een beetje zenuwachtig loopt vader Mikosabi Dinge rond. Enkele familieleden zijn ook getuige van de overhandiging. Dinge laat weten dat het gezin halsreikend uitkijkt naar meer ondersteuning vanuit de gemeenschap. “Ik ben blij met deze hulp, ma mi e ferwakti moro yepi. Ik zou graag in aanmerking willen komen voor een goede woning, zodat we deze kinderen op een goede manier kunnen opvangen”, luidt zijn verzoek. De moeder valt hem bij en vertelt dat ze nog twee kinderen heeft.

Iedereen die wil wil helpen

[quads id=1]

Pobosi: “Ik sta open voor meer ondersteuning van iedereen die wil helpen, want het zal niet gemakkelijk zijn voor ons als ouders.” Ze vertelt dat het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting intussen al contact heeft gemaakt. Aan haar is beloofd dat ze na drie weken meer zal horen van de overheid. “Dit is al een tijdje zo. Zodra een drieling wordt geboren, komen we in”, zegt Wijdenbosch over de actie van haar organisatie. De VPAS bemoedigt de ouders ook om goed voor de kinderen te zorgen.

Bekijk hier de leuke foto’s:

Bekijk hier de video over het bezoek:

Bron: s ‘Lands Hospitaal
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.