Politiebericht ~ Vermoedelijk stoffelijke resten Monaliza aangetroffen ~ Paramaribo

vermissing Paramaribo

Paramaribo ~ Vermoedelijk stoffelijke resten vermiste Monaliza Mijnard aangetroffen. Op aanwijzing van de 39-jarige in verzekering gestelde verdachte Renold G. zijn op vrijdag 12 oktober, vermoedelijk stoffelijke resten van de vermiste Monaliza Mijnard in Paramaribo Noord aangetroffen.

[quads id=1]

Paramaribo Noord

Het slachtoffer Monaliza is op dinsdag 9 oktober als vermiste bij de politie opgegeven door familieleden. De aangifte van vermissing is door de lokale politie van het ressort Geyersvlijt overgedragen aan de Recherche van regio Paramaribo die gelijk een onderzoek startte.

[quads id=1]

Ex-partner Renold

Indicatie uit het onderzoek leidde naar haar ex-partner Renold die op donderdag 11 oktober is opgespoord en aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

Hij heeft bekend

De bromfiets waarmee het slachtoffer op maandag 8 oktober haar woning heeft verlaten, is gedemonteerd op een adres in het district Wanica aangetroffen. Nadat de verdachte Renold flink aan de tand is gevoeld door de rechercheurs van regio Paramaribo heeft hij bekend de vrouw te hebben vermoord en haar lichaam daarna in brand te hebben gestoken.

Stoffelijke resten

De stoffelijke resten zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie voor onderzoek in beslag genomen.

[quads id=1]

Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de recherche van Paramaribo.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.