Politiebericht – Floris Riedewald overleden na ernstig verkeersongeval te Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ Bejaarde autobestuurder 53ste verkeersdode. De 74-jarige autobestuurder Floris Riedewald is op dinsdag 9 oktober na een aanrijding in het ziekenhuis te Paramaribo overleden.

[quads id=1]

Ziekenhuis Paramaribo

Floris veroorzaakte op die bewuste dag een aanrijding met een trekker aan de Mr. J. Lachmonstraat. De politie van het ressort Flora deed na de melding van de aanrijding de plek aan voor onderzoek.

Vanuit de Coesewijnestraat

Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat Floris met zijn voertuig reed over de noordelijke rijbaan van voornoemde weg. Hij kwam vanuit de Coesewijnestraat richting de J.A. Lachmonstraat. De trekker reed over de zuidelijke rijbaan en kwam vanuit de J.A. Lachmonstraat gaande richting de Coesewijnestraat te Paramaribo.

[quads id=1]

Floris verleende bij het beschrijven van een rechtse bocht geen voorrang aan de trekker met als gevolg de aanrijding. Het voertuig van Floris werd van achteren aangereden, vervolgens ramde hij een camerapaal en kwam tot stilstand, na ook een schutting te hebben geramd.

Barst verwonding

Uitwendig bekeken had Floris een barst verwonding op zijn voorhoofd opgelopen. Per ontboden ambulance werd hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar hij na enkele uren de geest gaf.

[quads id=1]

Geldig rijbewijs en niet dronken
overleden Paramaribo
Foto binnengekomen via Facebook

De trekker bestuurder is in het bezit van een geldig rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol. Het ontzielde lichaam van Floris is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.