Politiebericht ~ Exvriend aangehouden omtrent vermissing Monaliza ~ Paramaribo

vermissing Paramaribo

Paramaribo ~ Monaliza Mijnard vermist: Bromfiets gedemonteerd aangetroffen. De 37-jarige Monaliza Mijnard is op dinsdag 9 oktober als vermiste opgegeven door familieleden op de politiebureaus Geyersvlijt en Flora te Paramaribo.

[quads id=1]

Vermissing Paramaribo

De aangifte van vermissing is door de lokale politie van het ressort Geyersvlijt overgedragen aan de Recherche van regio Paramaribo die gelijk een onderzoek startte.

Ex vriend

Indicatie uit het onderzoek leidde naar de 39-jarige Renold G. die op donderdag 11 oktober is opgespoord en aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.  Tijdens zijn verhoor ontkende Renold wat af te weten van de vermissing van de vrouw die zijn ex-partner is.

[quads id=1]

Voor het laatst gezien

Het verdere onderzoek leidde naar een plek waar volgens verklaringen van getuigen de verdachte voor het laatst is gezien met de bromfiets van Monaliza. De rechercheurs troffen de bromfiets die gedemonteerd is op de plek aan.

Delen van haar bromfiets

De verdachte Renold geconfronteerd met de delen van de bromfiets, kwam terug op zijn verklaring en geeft toe de bromfiets te hebben afgepakt van het slachtoffer, echter is Monaliza volgens hem een andere weg opgegaan.
De politie is nog bezig met het onderzoek. De vermiste vrouw is nog niet terecht.

[quads id=1]

Onlangs plaatste haar zoon een video oproep. Bekijk hem hier:
Deel het met een ieder!

Hierbij het officiële opsporingsbericht van de politie:

KORPS POLITIE SURINAME
Bestrijding Zware Criminaliteit
Forensische Opsporing
Telefoon: 404022

[quads id=1]

V E R M I S S I N G
Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit verzoekt de opsporing van de vermiste :
—————————– MAYNARD MONALIZA SIMONE CARMELITA ——–geboren op 23 augustus 1981 te Paramaribo en wonende aan de Wongsoredjostraat # 17 te Paramaribo.
SIGNALEMENT:
GESLACHT:………………………………VROUWELIJK
ETNICITEIT :……………………………………….GEMENGD
GELAATSKLEUR:……………………………….BRUIN
HAARTYPE:……………… ………….. …LANG SLUIK HAAR
LICHAAMSBOUW:………………………VOL SLANK
GESCHATTE LICHAAMSLENGTE……..1.70 M
KENMERKEN…………………………….OPVALLENDE SPLEET TUSSEN DE TWEE BOVEN VOORTANDEN
MAYNARD, MONALIZA, VOORNOEMD, is op maandag 08 oktober 2018, een tijdstip gelegen tussen 05.00 uur en 06.00 uur van huis vertrokken op een rood gelakte bromfiets van het merk Yamaha voorzien van het registratienummer 160249 en is sedertdien niet huiswaarts gekeerd.
Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de politie van het ressort Geyersvlijt op het telefoonnummer 451677, de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

[quads id=1]

Paramaribo, 11 oktober 2018
het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit
namens deze,
De inspecteur van politie,
(N. A. DJAMAD)

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.