Overleden – Onze zus en lieve collega Joyce ~ Suriname

overleden Suriname

Lelydorp – Suriname,

Met heel veel verdriet maken wij bekend dat van ons is heengegaan op dinsdag 9 oktober 2018 onze zusje, schoonzusje, moeder, tante en collega,

[quads id=1]

Joyce

Het condoleance register staat vanaf vrijdag 12 oktober open van 07:00u – 15:30u in het gebouw van Lely’s Rotieshop. De rouwzitting vindt elke dag plaats tussen 20:00u – 21:00u aan de Lelydorperweg 36.
Rust zacht.

Namens;
Lelys Rotieshop Suriname

[quads id=1]

overleden Suriname

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.