Lichaam 7-jarige jongen opgevist uit de Suriname rivier

verdrinken Suriname

7-jarige verdronken in de Surinamerivier. De 7-jarige NP is woensdagmiddag in de Surinamerivier, achter Suralco verdronken. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de jongen samen met anderen was gaan zwemmen.

Advertisements
Zwemmen Suriname

Op een gegeven moment is de 7-jarige in de diepte verdwenen. De politie van Rijsdijk werd op de hoogte gesteld over dit verdrinkingsgeval. Er werd een zoekactie op touw gezet en ook duikers werden hiervoor ingezet.

Advertisements
Opgevist

verdrinken Suriname

Uiteindelijk is het lijk opgevist.

Geschreven door Saskia Bandhan
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.