Lichaam 7-jarige jongen opgevist uit de Suriname rivier

verdrinken Suriname

7-jarige verdronken in de Surinamerivier. De 7-jarige NP is woensdagmiddag in de Surinamerivier, achter Suralco verdronken. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de jongen samen met anderen was gaan zwemmen.

[quads id=1]

Zwemmen Suriname

Op een gegeven moment is de 7-jarige in de diepte verdwenen. De politie van Rijsdijk werd op de hoogte gesteld over dit verdrinkingsgeval. Er werd een zoekactie op touw gezet en ook duikers werden hiervoor ingezet.

[quads id=1]

Opgevist

verdrinken Suriname

Uiteindelijk is het lijk opgevist.

Geschreven door Saskia Bandhan
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.