Politiebericht – Vader vecht met schoonzoon na mishandeling dochter ~ Paramaribo

politie Suriname

Paramaribo ~ Vader en vriend van dochter ingesloten voor wederzijdse mishandeling. De 53-jarige Omaram en de 20-jarige Sisal B. zijn respectievelijk op zaterdag 6 en maandag 8 oktober, na afstemming met het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Vader uit Paramaribo

Deze mannen hebben elkaar verwondingen toegebracht tijdens een gevecht. De politie van het ressort Geyersvlijt te Paramaribo kreeg via de Centrale Meldkamer de melding binnen van een vechtpartij op een adres in het ressort.

Vechtpartij

[quads id=1]

vechten Paramaribo
Uit politie onderzoek kwam vast te staan dat Sisal het adres van zijn vriendin aan deed om haar te bezoeken. Bij die gelegenheid vroeg haar vader Omaram hem om rekenschap over het feit dat hij zijn dochter mishandeld had.

Dochter mishandeld

De mannen geraakten in een woordenwisseling. Sisal ging op een gegeven moment weg om gewapend terug te komen. Omaram wachtte hem op met een scherpvoorwerp. De mannen vielen elkaar aan met het gevolg dat zij beiden gewond raakten en als verdachten van wederzijdse mishandeling aangemerkt werden.

Beiden opgesloten

[quads id=1]

Na medische behandeling is Sisal op zaterdag 6 oktober ingesloten. Op maandag 8 oktober is Omaram ook in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.