Jeugdige arrestant geraakt door politiekogel tijdens vlucht poging ~ Paramaribo

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Ontvluchte arrestant beschoten tijdens vlucht. De politie van Kwatta heeft maandagavond op een arrestant geschoten die uit de wacht was ontvlucht.

[quads id=1]

Kwatta Paramaribo

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de sterke arm twee verdachten, te weten K.G. en K.V., eerder had aangehouden wegens een inbraak in een woning. Vanwege hun jeugdigheid zijn ze ingesloten in Opa Doeli. Maandag bracht de politie van Kwatta beide verdachten over naar station Kwatta te Paramaribo voor nader verhoor.

Opa Doeli

[quads id=1]

politie Paramaribo

Bij die gelegenheid zag K.G. zijn kans schoon om uit de wacht te vluchten. Hij maakte zich uit de voeten en werd achter achterna gezeten door de politie. Waarschuwingsschoten mochten niet baten, waarna de politie gericht op hem schoot. K.G. raakte gewond aan zijn zitvlak. Hij werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

Ontslagen uit het ziekenhuis

Na medische behandeling is hij ontslagen uit het ziekenhuis. Het onderzoek duurt voort.

[quads id=1]

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.