Anoniem – Door zijn zus ben ik gedumpt en mag ik mijn kinderen niet zien ~ Paramaribo

anoniem Paramaribo

Hallo FamilieNieuws. Ik ben Lien en ik kom op jullie met mijn problemen want ik weet niet wat ik moet beginnen. Ik zit hier bij mijn zus in Paramaribo. Zonder mijn kinderen. Ze zijn bij mijn ex Isaak en zijn klote zus. Hij heeft me gedumpt en ik mag ze niet nemen.

[quads id=1]

Zus in Paramaribo

Ik heb 4 kinderen. Van 16 tot 3 jaar. Die kleine is een meisje en ik mis haar. Ze hoort bij mij te zijn. Ik ben nu al meer dan een maand apart van ze en heb ze pas 4 keer kunnen ontmoeten. Die twee grootste zie ik wel. Die kunnen bij me komen en die vader vindt dat wel goed gelukkig. Hij zet ze soms ook bij me. Maar die 2 anderen niet. Hij zegt dat ze moeten wennen zonder mij. Is beter als ze m niet zien.

Zonder mij

[quads id=1]

De relatie tussen mij en mijn vriend is sinds een jaartje heel slecht. Het is zo erg dat hij me vorige maand gezegd heeft dat ik niet meer welkom ben in zijn huis. Een huis waar we al bijna 20 jaar samen wonen. Het is zijn ouderlijk huis. Zijn ouders wonen in Nederland. Zijn zus heeft ook al die tijd beneden gewoond met haar zoon en wij boven.

Zus woont er ook

Ik praat al jaren niet met die zus. We zijn geslagen vijanden. Omdat ze ook vaak bemoeit in het leven tussen mij en Isaak.  Ik geef toe dat we heel vaak ruzie hadden en dan kwam ze steeds bemoeien. Eeuwig nam ze het op voor haar broer. Ook zij heeft me vaker gezegd dat ik niet daar moest komen. Dan belde ze haar ouders en die spraken dan weer tot me. Ik heb biggie fasie en ik kijk hun dochter met scheve ogen aan. Maar vanzelf ga ik zo doen doen als je als zus andere vrouwen regelt en ontvangt voor je broer. Moet ik dan blij met je zijn?

Andere vrouwen

[quads id=1]

En ze is ook brutaal. Ze blijft beneden maar eeuwig is ze in het huis boven en pakt wat ze hebben wil. Maar der broer houdt van der ze kan niets slechts doen. De laatste ruzie daar had ze ook mee te maken, en toen heeft ze ook gezegd tegen Isaak dat hij me moest laten gaan en dat ze hem wel zou helpen met die kinderen.

Ik kwam een dagje thuis en ze had al mijn spullen aan een kant gezet. Ik moest niet meer daar komen en mijn kinderen waren er niet. Politie moest me van daar halen want ik wilde niet weg zonder mijn kinderen. Die 2 oudsten 16 en 13 zijn toen gekomen en ze zijn met me naar mijn zus gegaan die dag. Ze komen wel vaker bij me maar ze wonen bij hun vader. Dat willen ze ook. Isaak is geen slechte vader dat moet ik wel zeggen. Maar zorgen voor die kinderen kan hij niet. Ja, financieel. En hij geeft ze een dak boven hun hoofd.

Geen slechte vader
Voorbeeldfoto

Dus wat is dat ding. Die zus zorgt nu al een hele maand voor die kleine van me. Ze werkt niet. Ze regelt ook alles voor die anderen. Kookt, doet ze in bad. Alles doet ze. Die twee oudsten houden wel van die zus. Dat hebben ze altijd gedaan omdat ze een beetje jong is ook. Als ze beneden op het erf zijn dan zijn ze vaak met haar. Ze is gewoon altijd jaloers geweest. Ze heeft een zoon en ik heb ook nog 3 meisjes. Ze wilde altijd al meisjes. Maar ze houdt wel van ze.

Ze houden van hun tante

Dus in feite maak ik me geen zorgen om mijn kinderen. Niet wat dat betreft.  Er wordt goed voor ze gezorgd. Maar ik wil gewoon mijn kinderen hebben. Ik weet dat het te klein is hier bij mijn zus Ik heb niet veel geld. Ik ga het alleen niet kunnen. Maar mag mijn ex dit zomaar doen? Hij wil me gewoon pijnigen en gebruikt mijn kinderen daarvoor.

[quads id=1]

Wat me ook zo pijn doet. Die kleine miste me zo erg in het begin, maar nu niet meer. Die andere zeggen dat ze mam zegt tegen hun tante. Ze dwingt ze om mama tegen ze te zeggen. dat kan toch niet? Ik ben nog geen 6 weken uit dat huis. Zo snel wil ze mijn plaats innemen.

Ik praat met mensen

Ik ben met een rechtshulp gaan praten en die hebben me gezegd dat het moeilijk gaat zijn omdat ik geen vast inkomen heb en omdat die vader wel goed voor ze kan zorgen. Ook heb ik geen eigen onderdak. Dan gaat de rechter ze bij hem laten. Ook heeft die persoon me gevraagd waarom ik ze bij hun vader weg wil houden. Het gaat goed met ze. Waarom wil ik dat? Heeft hij gelijk? Ze gaan naar goede scholen en ze krijgen elke dag te eten. Er wordt goed voor ze gezorgd. Dus die man staat niet achter me om mijn kinderen te nemen.

Ik ben hun moeder

[quads id=1]

Maar nee boi. Ik kan het niet. Ik wil me kinderen bij me hebben. Iemand anders heeft me gezegd dat ik Isaak moet vragen om me weer te nemen. Ook dat heb ik gedaan.  Ik kon niet daar in huis komen, we hebben wel 3 keren afgesproken en met elkaar geslapen ergens. Maar zijn leven is ook anders nu. Hij is een vrije man. Hij gaat met andere vrouwen. Hij wil me niet terug hebben in huis. Hij wil geen vrouw meer.

Geen goede moeder

Als mensen hem aanspreken zegt hij dat ik ook niet zo een goede moeder was en dat het nu beter gaat met de kinderen sinds ik niet in het huis ben. Want ik ben een waardeloze vrouw. Een slechte moeder. Allemaal van dat soort leugens. Dat zeggen ze ook aan mensen en familieleden. Wanneer ze vragen waar ik ben. Ze zeggen ook dat ik weg ben gegaan en dat ik mijn kinderen in de steek heb gelaten. Het maakt me gek.

Nee, ik wil mijn kinderen. Desnoods alleen die twee kleine. Ik weet dat ze het goed hebben bij hun vader maar ik heb ze nodig en ze hebben ook hun moeder nodig. Mijn moeder zegt me ook dat ik ze bij hun vader moet laten. Maar ik kan het echt niet hoor. Waarom steunt niemand me hierin? Ik vraag me zo af wat jullie me kunnen adviseren. Ik moet iets doen want zonder mijn kinderen heb ik geen doel in dit leven. Echt niet. Ik zeg het jullie. Het kan niet meer zo. Bedankt hoor.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem – Mijn ex verzorgt de kids niet goed. Moeten ze naar Paramaribo komen?

Anoniem: Mijn man zijn zus is jaloers op onze relatie

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig