Video – Rapper uit Suriname van rapgroep Sevengang doodgeschoten in Amsterdam

overleden Amsterdam

Amsterdam ~ De website boevennieuws meldt het volgende: Bolle Sevengang doodgeschoten in Amsterdam. Bij een schietpartij in Amsterdam Zuidoost is vanmiddag een man om het leven gekomen.

[quads id=1]

Bolle uit Amsteram

De politie onderzoekt nog wat er zich precies heeft afgespeeld maar mogelijk ging er een ruzie aan vooraf. Het slachtoffer is Gondilio ‘Bolle’ van de rapformatie Sevengang.

Schietpartij

[quads id=1]

De schietpartij vond plaats rond 15.25 uur vanmiddag. Getuigen hoorden een knal en zagen vervolgens het slachtoffer in elkaar zakken, hij zou in zijn buik zijn geraakt. De man is nog gereanimeerd maar overleed alsnog aan zijn verwondingen.

Straat afgezet

De politie heeft de straat afgezet voor onderzoek. De dader van de schietpartij is nog voortvluchtig. Om duidelijk te krijgen wat er zich precies heeft afgespeeld roept de politie getuigen op om zich te melden.

Bolle Sevengang

Bolle maakte deel uit van de opkomende Amsterdamse rapformatie Sevengang maar bracht ook solo en in samenwerking met andere artiesten nummers uit. Het laatst uitgebrachte nummer van de groep Sevengang kwam vorige maand uit en heet Big Bandz.

Bekijk hieronder een video met een interview en foto’s.
Buurtbewoners over de schietpartij:

[quads id=1]

overleden Amsterdam overleden Amsterdam

Bron: Boevennieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.