Politiebericht – KPS sluit 3 politieagenten op ~ Suriname

0

Suriname ~ Drie politie agenten aangehouden en in verzekering gesteld. Drie agenten van politie Suriname zijn op dinsdag 9 oktober in verzekering gesteld.

Politie Suriname

Het vermoeden bestaat dat zij zich hebben schuldig gemaakt aan onder andere mishandeling, overtreding van de Wet Verdovende Middelen en dwang door ambtenaar. Tijdens het verrichten van controle dienst te Stolkersijver in het district Marowijne hebben zij vermoedelijk een druggerelateerde verdachte aangehouden en mishandeld.

Mishandeling

Voorts dat zij vermoedelijk ook in beslag genomen drugs achter over hebben gedrukt. Deze zaak is in onderzoek op de afdeling Onderzoek Politie Zaken (OPZ) Suriname.
politie SurinameBron: KPS

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.