Opsporing – Guyanese zakenvrouw en drugsverdachte vermoedelijk in Suriname

Guyana Suriname

Suriname ~ Guyanese drugsverdachte uitgeweken naar Suriname. Rosemary Singh, is een zakenvrouw die door de Canadese autoriteiten wordt opgespoord in verband met de vondst van 81 kilo cocaïne op een schip in Canada,.

[quads id=1]

Gevlucht naar Suriname

Zij is vermoedelijk naar Suriname gevlucht. De drugs werden op 15 september onderschept in het ruim van een Guyanees schip dat bauxiet vervoerde.

Sing, die meer bekend is al Rose, werd vrijdag opgeroepen voor verhoor maar gaf geen gehoor aan de oproep. De vrouw is de eigenaar van een bar aan de oostkust van Demerara, Guyana.

[quads id=1]

Grondige zoektocht

“Na een grondige zoektocht stuitten we op de cocaïne die was verborgen in zakken in het ruim van het schip”, zegt de Canadese opsporingsfunctionaris Alain Surprenant.

Guyana Suriname

Vier personen werden gearresteerd en de 36-jarige Roldan De Gorio Tit en de 48-jarige Nazir Ahmad Hussain werden beschuldigd van samenzwering om drugs te importeren voor het doel van mensenhandel.

Drugs naar Toronto

[quads id=1]

De drugs waren naar verluidt op weg naar de markten van Toronto en Vancouver in de Verenigde Staten.
Bron: Stabroeknews.com
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.