Man in het water gevallen en vermist in de rivier ~ Suriname

verdrinken Suriname

Suriname ~ Een man is dinsdagochtend verdwenen in de Commewijne rivier in Suriname nadat de ponton waarop hij was omkantelde. Het vaartuig was beladen met grind, scherpzand en een graafmachine.

[quads id=1]

Rivier in Suriname

Het incident vond plaats in de omgeving van Rust en Werk. Van de twee overige bemanningsleden werd één met verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd terwijl een andere met de schrik vrijkwam toen het vaartuig omkantelde. De politie bevestigd het ongeval.

Politie Suriname

[quads id=1]

Volgens Ulrich Coats, woordvoerder van het Korps Brandweer Suriname, kreeg de brandweer omstreeks vier uur in de ochtend de melding van het ongeval. Hij geeft aan dat de ponton vast kwam te zitten en kantelde. De graafmachine viel hierdoor in het water terwijl de operator nog in de cabine zat.

De ponton kantelde

[quads id=1]

verdrinken Suriname

De duikers van de brandweer werden in stelling gebracht om naar de vermiste man te zoeken maar zonder het gewenste resultaat. Volgens Coats waren de werkomstandigheden door de zware stroming van het water ter plaatse moeilijk. Tot in de late uren van dinsdagmiddag was de vermiste man nog niet terecht. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.