Video’s – Lichaam van BIGA is in Suriname aangekomen met SLM vliegtuig

overleden Suriname

Suriname ~ Biga doro na Sranan! Begrafenis gewijzigd naar donderdag. Ronny Nelom wordt niet meer vrijdag, maar donderdag begraven in Paramaribo Suriname.

[quads id=1]

Begrafenis in Suriname

Dit wordt tegenover de Ware Tijd bevestigd door Guno Ravenberg. Het stoffelijk overschot is gisteren aangekomen in  Suriname. Aanvankelijk zou het lijk dinsdag naar Suriname komen, maar het kon een dag eerder!  Ook zeven familieleden zaten op de SLM-vlucht.

[quads id=1]

SLM vliegtuig

Doordat het stoffelijk overschot eerder aankomt, is besloten het programma aan te passen. De dedeoso is nu woensdag in plaats van donderdag en de begrafenis donderdag in plaats van vrijdag.

Programma is aangepast

Cultuurdirecteur Elviera Sandie heeft maandag op staatsradio SRS ontkend dat de legendarische kawinazanger met staatseer wordt begraven. Daarvoor zijn er volgens haar standaarden en zou er ook geen verzoek daartoe zijn gedaan. Haar directoraat verleent naar haar zeggen wel “morele ondersteuning”.

Bekijk hier de vele fantastische video’s van zijn aankomst in Suriname:

[quads id=1]

[quads id=1]

[quads id=1]

[quads id=1]


Geschreven door Naomi Hoever
Bron: DWT
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.