Update – Denise, Rolinka en Stefanie verdacht van mishandeling om een man in Suriname

vechten Paramaribo

Suriname ~ Vrouwen ontkennen mishandeling. De 23-jarige Denise S. en de 25-jarige Rolinka B. uit Suriname moeten zich verantwoorden bij kantonrechter Cynthia Valstein-Montnor.

[quads id=1]

Rechtbank Suriname

Hun medeverdachte Stefanie V. heeft zich niet aangemeld. De drie vrouwen staan terecht voor het mishandelen van twee personen in juli. De zaak is maandag in behandeling genomen.

De vrouwen zaten heel kalm in de beklaagdenbank. Ze ontkennen alle beschuldigingen van de tegenpartij. Denise S., Rolinka B. en Stefanie V. zijn sinds 21 september op vrije voeten. De deurwaarder vertelde officier van justitie BibianTjin Liep Shie en de rechter dat hij niet weet waarom de derde verdachte heeft verzuimd om zich aan te melden, ondanks zij is opgeroepen om op de zitting te verschijnen.

[quads id=1]

Niet verschenen

De rechter vertelde Denise S. en Rolinka B. dat zij ze op de volgende zitting zal horen. “U hoeft vandaag niet veel te vertellen. U moet mij alleen zeggen als u het gedaan heeft of niet. De rest vraag ik u op de volgende zitting.” Beide verdachten reageerden ontkennend en kalm op de vraag van de rechter als zij de slachtoffers hebben mishandeld.

[quads id=1]

Slachtoffer gehoord

Op de volgende zitting worden de slachtoffers als getuigen gehoord. Advocaat Georgette Leter krijgt ook de gelegenheid om getuigen op te geven. De raadsvrouw vertegenwoordigt alle drie verdachten.

Lees meer over de vechtpartij in een eerder bericht:

https://www.familienieuws.com/2018/07/25/venice-pyphani-en-rolyneca-mishandelen-dame-om-een-man-te-paramaribo/

 

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.