Foto’s – 60 jaar huwelijk voor meneer en mevrouw Husband – Lieveld uit Paramaribo

getrouwd Paramaribo

Paramaribo ~ Gisteren, de datum maandag 08 oktober 2018, vierde het echtpaar Husband – Lieveld uit Paramaribo hun diamantenbruiloft (60 jaar) in het bijzijn van familieleden en kenissen.

[quads id=1]

Huwelijk in Paramaribo

Het echtpaar heeft samen drie zonen en drie dochters, waarvan 1 is komen te ontvallen. Het echtpaar belijdt het Roomskatholiek geloof. Dhr. Husband is gepensioneerd leerkracht. Hij had aan body building gedaan, waarbij hij de tweede plaats had behaald, ook was hij lid van een voetbal vereniging. Verder heeft hij als hobbies sporten, dansen en naar muziek luisteren.

[quads id=1]

Bodybuildende leerkracht

Mw. Husband heeft aan korfballen gedaan en heeft als hobbies dansen. Beiden hadden een strenge opvoeding gehad en zijn blij om alles wat zij geleerd hebben, over te dragen aan hun kinderen.

Namens de president van de republiek Suriname, mocht het echtpaar uit handen van districtssecretaris mw. R. Themen-Naarden, die D.C. R. Pollack vertegenwoordigde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

Bekijk hier de prachtige foto’s van de familie:

[quads id=1]

Bron: Bic Paramaribo Zuidwest
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.