Dronken politieman veroorzaakt auto ongeluk en raakt gewond ~Suriname

dronken paramaribo

Suriname ~ Dronken politieman betrokken bij verkeersongeval. Agent van politie R.H., te werk gesteld bij RBT Midden, is zaterdagochtend betrokken geweest bij een verkeersongeval aan de Indira Gandhiweg in Suriname.

[quads id=1]

Politieman uit Suriname

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de politieman samen met een meerijder vanuit Paramaribo richting Lelydorp in Suriname reed. Ter hoogte van een supermarkt probeerde de politieman zijn voorrijder in te halen. Op dat moment kwam een tegenligger, waarbij de politieman een uitwijkmanoeuvre maakte en op het zuidelijk rijwielpad terechtkwam. Het voertuig kwam tegen de beschoeiing van de supermarkt Golden Ocean aan om vervolgens in de goot tot stilstand te komen.

[quads id=1]

Hij probeerde in te halen
dronken Suriname
voorbeeldfoto

De politieman R.H. verkeerde ten tijde van dit ongeval onder invloed van alcohol en werd onderworpen aan een blaastest. Het alcoholpromillage was in elke geval boven het vastgestelde maximum. Hij blies 550 microgram. In het belang van het verdere onderzoek is het rijbewijs van de dronken politieman ingevorderd.

Gewond geraakt

[quads id=1]

Hij heeft vanwege dit verkeersongeval letsels opgelopen. Zijn meerijder bleef ongedeerd. De politie van Verkeersunit regio midden is belast met het verdere onderzoek. Het voertuig is aanzienlijk beschadigd.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.