Bekendmaking video – Afsluiting Coesewijnebrug in Paramaribo – Bekijk schema

brug Paramaribo

Paramaribo – Afsluiting Coesewijnebrug. Binnen het kader van het landelijk asfalteringsprogramma IV zullen vanaf maandag 8 oktober tot en met zaterdag 10 november werkzaamheden worden verricht aan het wegdek van de Coesewijnebrug en de toeritten in de Coesewijnestraat te Paramaribo.

Advertisements
Coesewijnestraat te Paramaribo

De werkzaamheden omvatten het verwijderen van de bestaande asfaltverharding en het aanbrengen van de nieuwe asfaltlagen op het wegdek van de Coesewijnestraat en e toeritten.

Tot eind oktober
Advertisements

Tot en met eind oktober zal het verkeer overdag ter plekke worden begeleid door plaatselijk aanwezig personeel en de verkeerspolitie. In de avonduren en in de periode 1 – 10 november wordt aan weggebruikers gevraagd gebruik te maken van alternatieve routes die met tijdelijke verkeersborden zullen worden aangegeven.

Bekijk hier het schema:

Schema afsluiting Coesewijnebrugbrug Paramaribo

Bekijk hier de video erover van KPS:

Advertisements


Bron: GFC
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.