Bekendmaking video – Afsluiting Coesewijnebrug in Paramaribo – Bekijk schema

brug Paramaribo

Paramaribo – Afsluiting Coesewijnebrug. Binnen het kader van het landelijk asfalteringsprogramma IV zullen vanaf maandag 8 oktober tot en met zaterdag 10 november werkzaamheden worden verricht aan het wegdek van de Coesewijnebrug en de toeritten in de Coesewijnestraat te Paramaribo.

[quads id=1]

Coesewijnestraat te Paramaribo

De werkzaamheden omvatten het verwijderen van de bestaande asfaltverharding en het aanbrengen van de nieuwe asfaltlagen op het wegdek van de Coesewijnestraat en e toeritten.

Tot eind oktober

[quads id=1]

Tot en met eind oktober zal het verkeer overdag ter plekke worden begeleid door plaatselijk aanwezig personeel en de verkeerspolitie. In de avonduren en in de periode 1 – 10 november wordt aan weggebruikers gevraagd gebruik te maken van alternatieve routes die met tijdelijke verkeersborden zullen worden aangegeven.

Bekijk hier het schema:

Schema afsluiting Coesewijnebrugbrug Paramaribo

Bekijk hier de video erover van KPS:

[quads id=1]


Bron: GFC
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.