Video – 20 doden – 4 zussen overleden bij verkeersdrama met limousine – Amerika

overleden Amerika

Amerika – 20 doden. Vier zussen overleden bij verkeersdrama met limousine. Bij het drama met een limousine in Amerika zijn vier zussen overleden.

Drama in Amerika

Dat vertelde een tante aan de New York Post. “Het waren prachtige dames. In de kracht van hun leven.” “Een van hen had twee kinderen, een ander had er één”, zei ze. Volgens haar waren de zussen tussen de 30 en 35 jaar oud. “Eén van hen vierde haar 30ste verjaardag.”

T-splitsing

De limousine, een Ford Excursion uit 2001, nam met hoge snelheid een afrit van de snelweg. Bij een T-splitsing, aan het einde van de afrit, knalde de limousine op een stopbord en vervolgens aan de overkant van de weg op een geparkeerde SUV.

Familiedrama
overleden Amerika
Dit pas getrouwd koppel is ook overleden

De broer van de vier zussen, Tom King, reageert ook in de New Yorkse krant. “Ze waren echt de vier musketiers”, zegt hij. In de familie waren ze met vijf zussen en twee broers. “We zijn allemaal compleet in shock.”

‘Ze hadden moeite om de slachtoffers uit de limousine te krijgen’. Geen van de inzittenden overleefde het ongeluk.
‘Zoveel vragen’. De politie heeft volgens King alles verteld wat ze wisten. “Maar er zijn nog steeds zoveel onbeantwoorde vragen.”

20 mensen omgekomen

In totaal kwamen er 20 mensen om bij het verkeersdrama. In de limousine zaten 17 passagiers en de chauffeur. Ook twee voetgangers kwamen om. Het is het dodelijkste verkeersongeluk in de Verenigde Staten in negen jaar.

Bekijk hier de video’s:

Bron: RTL