Anoniem – Ik ben vreemd gegaan met een jongen die op vakantie is in Suriname

Anoniem Suriname

Suriname ~ Ik ben Ansje uit Suriname. 27 jaar. Ik heb een hele erge fout gemaakt en ik ben bang dat ik mijn hele leven ga moeten boeten. Dit allemaal komt door de alcohol. Ik drink daarom ook nooit meer. Ik ben vreemdgegaan met de broer van mijn vriendin. Hij heet Benjamin. Hij is op vakantie in Suriname

[quads id=1]

Vakantie in Suriname

We waren op een feestje van hun moeder. Hij is overgekomen uit Holland. Ik was een paar dagen bij ze in huis. Helpen met van alles. Ik ben vaak daar. Ik zou de catering op me nemen met twee andere vriendinnen. Toen haar 2 broers uit Holland op vakantie kwamen was er meteen een klik tussen Benjamin en mij. Ik geef toe dat ik meteen dacht van: Lekker ding. We waren wel de hele tijd aan het kijken naar elkaar en grapjes maken. Maar daar bleef het bij. Zijn zusje zei me ook dat hij een relatie had. Zijn vrouw en baby zouden een paar dagen later  naar Suriname komen.

[quads id=1]

Vrouw en baby

Het was een grote groep uit Holland die naar Suriname was gekomen. Ze hielpen allemaal mee met organiseren. Die vrouw van Benjamin ook. Best gezellig was het. Ze hebben een groot huis dus we waren veel daar. De dag van het feest ik mijn vriend Ray ook mee gekomen. Het was leuk. Maar hij ging eerder weg omdat hij de volgende ochtend vroeg naar Nickerie moest. Om een lang verhaal kort te maken. Ik had veel gedronken en aan het eind van de avond ben ik met Benjamin naar bed geweest.

Ik heb met hem geslapen

Ik weet niet veel meer. Ik weet niet eens waar die vriendinnen waren en ik heb ook niet eens door gehad waar die vrouw was. Ik zag haar ook niet meer. Waarschijnlijk ook eerder weg met haar baby. Ik moest helpen in de keuken, maar ik was alleen maar met Benjamin bezig. Dansen, flirten en op een gegeven moment gingen we samen weg. Naar een kamer.

Met hem naar een kamer

Ik had vreselijk spijt toen ik thuiskwam. Ik weet niet zo heel veel meer maar bescherming heb ik niet gebruikt. Dat voelde ik meteen. Die avond erna ben ik mijn spullen daar gaan halen. Ik heb het gevoel dat iedereen raar naar me keek. Die vrouw was er niet. Ik zag Benjamin wel. Ik vroeg mijn vriendin wat er was. Ze reageerde heel kort. Ze vond het raar dat ik niet eens meehielp.

En ze zei me dat Benjamin ruzie heeft gehad met zijn vrouw om mij. Waarschijnlijk omdat mensen haar iets hebben gezegd. Misschien omdat we de hele tijd samen aan het dansen waren. Ze was boos weggegaan. Ik wilde met Benjamin praten.

Ik wachtte in de auto. Hij kwam naar buiten. Voor de deur hebben we even zitten kletsen. Hij vertelde me toen dat we het hadden gedaan. Ik was verdrietig. Hij bevestigde dat we niets hadden gebruikt. Maar ik hoefde niet bang te zijn, hij was niet ziek. Ik kon alleen maar huilen. Ik voelde me verschrikkelijk. Ik voelde me zo schuldig.

Hij was niet ziek

[quads id=1]

Ik schaamde me. Tegenover zijn vrouw ook. Hij zei me dat hij het niet had toegegeven aan haar. Maar dat ze wel denkt dat er iets is gebeurd. En dat ik liever niet meer daar moest komen voorlopig. Zolang ze hier op vakantie zijn. Want die vrouw wil met me praten. Ik voel me echt zo vies.  Gebruikt en goedkoop. Ik hoop niet dat Benjamin me heeft gebruikt. Ik was dronken en misschien heb ik het zelf wel gezocht. Maar ik was echt dronken. Benjamin was verder kort. Hij was klaar met me.

Ik voelde me vies

Hij wil niet dat ik contact opneem met hem. Hij zei me nog. Je was lekker. En maak je geen zorgen, ik ben niet ziek. Die woorden maken me bang. Hoe kon ik zo stom zijn. Ik ben nooit eerder vreemd gegaan. Nooit de behoefte aan gehad. Ik ben al 7 jaar met Ray. In het begin heeft hij wel een foutje gemaakt. Ik ben daar zelf achter gekomen en ben toen 3 maanden bij hem weggegaan. En wat nu? Moet ik iets zeggen? Maar wat vertel ik hem? Ik weet ook niet precies wat er is gebeurd. Ik weet echt helemaal niets meer. Ik durf niemand ook meer iets te vragen. Is toch vreselijk. Ik weet dat ik wakker ben geworden daar en dat ik omgang heb gehad. Meer weet ik niet.

Ik weet niets meer

[quads id=1]

Ray verdient dit niet. Ik weet niet wat ik moet doen. Als ik hem nu zeg wat er is gebeurd dan gaat hij me vermoorden en hij gaat Benjamin vermoorden. Hij is niet agressief maar wel vreselijk jaloers. En hij is een sportman. Ik ken hem en ik weet dat hij het hier niet zomaar bij gaat laten. Dus ik ben bang om het hem te vertellen. Maar ik ben ook bang dat toch meer mensen weten wat er is gebeurd. De manier waarom de familie me aan heeft gekeken lijkt het alsof ze het weten.

Mijn vriendin kan het ook weten

Mijn vriendin doet kort. Daarom denk ik dat ze allemaal meer weten. Wat moet ik hiermee doen? Moet ik het eerlijk aan mijn vriend vertellen? Moet ik de avond vergeten? En wat doe ik als ik zijn vrouw tegenkom? Ze zijn nog wel even in Suriname. Moet ik liegen, ik weet niet of ik kan liegen. Ik ben een slappeling. Ik ben helemaal niet zo een meisje. Ik ben altijd trouw en eerlijk. Zo zie je maar dat dit een ieder kan overkomen. Ik heb dit nooit gewild.

Ben ik gedwongen?

[quads id=1]

Ik ben nog nooit in zo een situatie geweest. Kan het zijn dat mijn vriend het mij gaat vergeven als ik het vertel? Het was maar 1 keer. Of omdat ik dronken was. Maar dan heeft hij nog meer reden om Benjamin in elkaar te beuken want hij gaat dan vinden dat hij misbruik van me heeft gemaakt. Hij gaat niet geloven dat ik het uit eigen wil heb gedaan. En soms twijfel ik ook. Zal hij mij gedwongen hebben? Ik weet het gewoon niet meer. Ik ben wel zelf met hem meegegaan naar die kamer. Misschien is mijn verhaal een beetje warrig voor jullie. Maar zo is mijn hoofd ook op dit moment. Ik kan aan alleen dit denken. Ik zou willen dat ik mijn leven een maandje terug kon draaien. Ik zou willen dat ik nooit alcohol had gedronken. Of dat ik Benjamin nooit was tegengekomen tijdens zijn vakantie.

Time out?
Anoniem Suriname
Voorbeeldfoto van Animales Imagenes

Ik wil mijn vriend vermijden. Ik wil omgang met hem vermijden. Hoe doe ik dat? de dokter zegt me dat ik over 4 maanden kan komen om te testen. Ik kan onmogelijk aan Ray vragen om bescherming tijdens de omgang. Kan niet toch? Dan gaat hij meteen iets door hebben. Misschien moet ik een time out vragen. Maar waar moet ik dan gaan? Ik woon bij hem in huis. Dit is allemaal zo moeilijk en broeja. Wat moet ik toch doen?

Ansje

Gerelateerde verhalen:

Anoniem – Omdat hij uit loopt, ga ik nu ook vreemd ~ Suriname

Anoniem: Hij blijft maar uitlopen en kinderen buiten maken ~Suriname

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig