27-jarige Quincy dood aangetroffen in woning in Amstelveen ~ Nederland

overleden Nederland

Nederland ~ Quincy L. vermoedelijk door messteken om het leven gebracht in Nederland. In Amstelveen is gisteren de 27-jarige Quincy door een misdrijf om het leven gekomen.

[quads id=1]

Misdrijf in Nederland

Het is nog niet duidelijk wat er zich exact heeft afgespeeld maar het zou mogelijk gaan om een steekpartij. Eerder op die dag zou een man met een bebloed jack zijn gezien bij de flat.

De politie kreeg gisteren rond 14.45 uur een melding binnen van geschreeuw in de flatwoning aan de Doctor Plesmansingel in Amstelveen. Ter plaatse trof de politie familie aan en het levenloze lichaam van Quincy.

[quads id=1]

Levenloos lichaam
overleden Nederland
Foto uit NHNieuws

Hij is onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen. De exacte toedracht en doodsoorzaak wordt nog door de politie onderzocht. Een Team Grootschalige Opsporing is opgestart om verder onderzoek te doen en het NFI heeft sporenonderzoek verricht in de woning.

Bebloed sportjack

[quads id=1]

Getuigen zouden eerder die dag, rond 11.30 uur, een man hebben gezien bij de flat met een bebloed sportjack die uiteindelijk wegliep in de richting de Van der Hooplaan/Stadshart Amstelveen. Het zou gaan om een 25-jarige man met een stevig postuur, getint uiterlijk en kort opgeschoren haar die rond de 1.90 en 1.95 lang is.

Quincy woonde samen in de woning in Nederland waar hij werd aangetroffen. Hij laat zijn zwangere vriendin en twee kinderen achter.

Getuigen

De politie roept iedereen met informatie op om zich te melden. Dit kan door te bellen naar 0900- 8844, of als je liever anoniem blijft via 0800-7000.

De politie roept iedereen met informatie op om zicht te melden

Dit kan door te bellen naar 0900- 8844, of als je liever anoniem blijft via 0800-7000

Bekijk hier de video erover:

[quads id=1]

Bron: Boevennieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.