Voertuig van vrouw vliegt in brand door ongeval na ruzie met man ~ Paramaribo

auto brand Paramaribo

Paramaribo ~ Voertuig in brand gevlogen. De politie van Munder te Paramaribo kreeg donderdagochtend een melding van een autobrand aan de Amazonestraat.

[quads id=1]

Autobrand Paramaribo

Volgens de bestuurster reed zij over de vermelde straat. Zij had kort voor het geval ruzie gehad met haar echtgenoot die ontstemd van huis was vertrokken. Zij was doende haar man te zoeken en raakte daarbij betrokken bij een verkeersongeval. Zij reed ongelukkigerwijze met haar voertuig tegen de berm, waardoor zij het defecte voertuig in de directe omgeving moest parkeren.

[quads id=1]

Vlammen uit de auto
auto brand Paramaribo
Voorbeeldfoto

[quads id=1]

Het vermoeden bestaat dat zij de wagen met draaiende motor achterliet en met een familielid is vertrokken om de zoekactie voort te zetten. Na enige tijd toen de eigenares terugkwam, zag zij tot haar schrik dat er rookontwikkeling was van onder de motorkap en plotseling kwamen er ook vlammen naar buiten. Het voertuig, een Toyota Vitz, is nagenoeg geheel afgebrand.

De brandweer werd ook erbij gehaald; die heeft nablus werkzaamheden verricht. De vermoedelijke oorzaak is oververhitting van de motor.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.