Taxi chauffeur gaat met 18-jarige naar short time hotel in Paramaribo en wordt beroofd

hotel Paramaribo pension

Paramaribo ~ Taxichauffeur in short time hotel te Paramaribo genept. Een taxichauffeur is van zijn koningsketting ter waarde van SRD 3.000 bestolen. Dit gebeurde kort nadat hij intiem omgang had gehad met een 18-jarige.

[quads id=1]

Hotel in Paramaribo

Volgens verklaring van de taxichauffeur werd hij door de 18-jarige gestopt om een rit te rijden. Hij haalde de dame op van de Dr. Sophie Redmondstraat in Paramaribo. Onderweg spraken de klant en de taxichauffeur vleiend met elkaar, waarna beide personen besloten om naar een pension te stappen.

Ze moet meer weten

[quads id=1]

Na de intieme daad vertrokken zij van het pension en op een bepaald moment ontdekte de taxichauffeur dat zijn halsketting niet meer om zijn hals was. Hij deed terstond aangifte bij de politie. Hij verdenkt de dame met wie hij vleselijk gemeenschap heeft gehad meer af te weten over de verdwijning van de ketting.

hotel Paramaribo
Voorbeeld short time hotel

[quads id=1]

Gebrek aan bewijs

De politie heeft partijen opgeroepen en beide verhoord. Vanwege gebrek aan bewijs heeft de politie in opdracht van het Openbaar Ministerie de 18-jarige dame K.L. heengezonden.

Geschreven Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.