Vliegtuig maatschappij SLM komt met nieuw business plan ~Suriname

slm Suriname

Suriname ~ Businessplan SLM wordt over twee weken gepresenteerd. Over twee weken wordt het businessplan van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) gepresenteerd aan minister Patrick Pengel van Openbare Werken, Transport en Communicatie.

[quads id=1]

SLM Surinane

Het businessplan moet een beeld geven hoe de SLM denkt uit de rode cijfers te komen. De SLM kreeg dit jaar een nieuw directieteam, dat thans moet aangeven op welke wijze de luchtvaartmaatschappij gezond gemaakt zal worden. De directie en de raad van commissarissen hebben reeds maatregelen getroffen om de verlieslatende afdelingen af te stoten, om de schade voor het bedrijf te minimaliseren. Meer winst maken is het advies aan de directie.

[quads id=1]

Meer winst maken

De SLM is een van de weinige luchtvaartmaatschappijen die zich nog staande houden in het Caribisch gebied. Air Jamaica en de nationale luchtvaartmaatschappij van Guyana gingen eerder ter ziele. De overheid is de grootste schuldeiser van de SLM.

Indirecte subsidie

slm SurinameDe indirecte subsidie die gegeven wordt aan de SLM kan in deze tijd van financiële crisis niet voortgezet worden.
Vernieuwen van de vloot middels efficiëntere en minder brandstof verbruikende toestellen moet op kort termijn ingezet worden.

[quads id=1]

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.