Meer over de dood van Shakur Merkus door moordverdachte Ravella ~ Paramaribo

moord Suriname

Paramaribo ~ Het onderzoek in de strafzaak waarbij de 22-jarige verdachte Ravella H. haar 21-jarige ex-vriend Shakur Merkus op 7 februari om het leven bracht in Paramaribo, ondervindt enorme stagnatie.

[quads id=1]

Moord Paramaribo

De analyse van het telecomverkeer tussen het slachtoffer en de verdachte is nog niet afgerond en het psychiatrisch rapport van de verdachte ontbreekt.

[quads id=1]

Advocaat Lobo

Advocaat Raoul Lobo heeft de gelegenheid van kantonrechter Siegline Wijnhard om nog een getuige op te geven voor 15 november. Deze getuige zal volgens de verdediging een belangrijke rol spelen bij de waarheidsvinding in het proces. Tijdens eerdere zittingen zijn reeds getuigen gehoord die Ravella H. en Shakur van dichtbij kennen.

Met de dood bedreigde

Twee collega’s van het slachtoffer hebben eerder verklaard dat Ravella H. hem met de dood bedreigde. Zij zou hem berichten hebben gestuurd waarin zij liet weten dat zij hem wilde vermoorden. De verdachte kan nog niet naar de psychiater, omdat deze groep specialisten geen diensten aan de overheid wil verlenen.

Paramaribo overleden
De overleden Shakur Merkus
Naar een Pension gaan

[quads id=1]

Ravella H. heeft verklaard dat ze een knipperlichtrelatie met Shakur had. Op de avond van het geval zou hij haar hebben opgehaald om naar een pension te gaan. Na een woordenwisseling stak zij hem met een mes in de borststreek. Hij bezweek aan zijn verwondingen bij het politiebureau aan de Wilhelminastraat te Paramaribo.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.