Robert Ramsodit maakt geschiedenis in Rotterdam ~ Suriname trots

Geslaagd Suriname

Rotterdam ~ Robert, met roots uit Suriname, jongste bachelor Business Administration. Op 29 september 2018 kreeg Robert Ramsodit uit Rotterdam – Hoogvliet zijn Bachelor diploma in Business Administration.

[quads id=1]

Student uit Rotterdam

Met zijn 20 jaar en 10 dagen is hij de jongste bachelor in de geschiedenis van de Rotterdam Business School. “We hopen dat velen zijn voorbeeld zullen volgen. Felicitaties aan de Rotterdammer Robert Ramsodit”, aldus de heer Ram Rambaratsingh van de stichting Satya Dharma uit Hoogvliet.

[quads id=1]

geslaagd Suriname Rotterdam
Op 29 september 2018 kreeg Robert Ramsodit uit Rotterdam-Hoogvliet zijn Bachelor diploma in Business Administration. Met zijn 20 jaar en 10 dagen is hij de jongste bachelor in de geschiedenis van de Rotterdam Business School. We hopen dat velen zijn voorbeeld zullen volgen. Felicitaties aan de Ro (Foto: PR)
Bekijk hier ook een video:

[quads id=1]


Geslaagd Suriname
Bron: hoogvlietalbrandswaard.debotlek.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.