Politiebericht ~ Moeder laat bloedeigen zoon opsluiten wegens diefstal

NPS Suriname

Suriname ~ Moeder benadeeld door zoon. De 23-jarige Rodney M. is op woensdag 3 oktober aangehouden door de politie van het ressort Lelydorp in Suriname.

[quads id=1]

Politie Suriname

Rodney wordt ervan verdacht alle gouden sieraden van zijn moeder te hebben gestolen en doorverkocht. De moeder diende een klacht in voor strafrechtelijke vervolging tegen haar zoon, nadat zij tot de ontdekking kwam dat haar sieraden waren weggenomen.

[quads id=1]

Sieraden van zijn moeder

Uit het nadere onderzoek kwam vast te staan dat Rodney de sieraden van zijn moeder heeft verkocht bij een juwelier in het ressort van Suriname. Ook deze verdachte is opgespoord en aangehouden.

De juwelier heeft toegegeven de sieraden te hebben gekocht bij Rodney. Na afstemming met het Openbaar Ministerie heeft de juwelier het aankoop bedrag terug betaald aan de benadeelde, waarna hij is heengezonden, terwijl Rodney is ingesloten.

[quads id=1]

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.