Politiebericht. Bromfietser zwaar gewond. Vrouw moet rijbewijs inleveren ~Suriname

azp Suriname

Suriname ~ Rijbewijs veroorzaker aanrijding ingevorderd. De politie van het ressort Livorno in Suriname heeft in de september het rijbewijs van de 31-jarige Meenakshi S. ingevorderd

Advertisements
Politie Suriname

Meenakshi veroorzaakte op die bewuste dag een aanrijding op de kruising van de Sir Winston Churchill- en de Toekoenariweg. De vrouw reed met haar auto over de Toekoenariweg. Op voornoemde kruising verzuimde zij voorrang te verlenen aan een bromfietser die over de Sir Winston Churchilweg reed met als gevolg de aanrijding.

Advertisements
AZP ziekenhuis

Met zwaar lichamelijk letsel is het slachtoffer per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De bromfietser is ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen.

De materiele schade van de bromfiets is aanzienlijk. Het dossier ter zake is voor verdere afdoening opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Advertisements

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.