Eerste drieling voor 2018 geboren in s’ Lands Hospital Suriname ~ Paramaribo

drieling Suriname Paramaribo

Paramaribo ~ Eerste drieling ‘s Lands Hospitaal voor dit jaar. Op woensdag 19 september is voor ‘s Lands Hospitaal de eerste drieling voor dit jaar geboren.

[quads id=1]

Drieling in Paramaribo

Vader Mikosabi Dinge en moeder Naomi Pobosie, beiden 23 jaar oud, zijn de trotse ouders van 3 prachtige zonen. De kinderen liggen nog op de Couveuse afdeling, maar hun gezondheid is stabiel dat ze gepresenteerd kunnen worden aan de samenleving en naar huis mogen.

[quads id=1]

5 kinderen

“Belangrijk om te weten dat de jonge ouders die met de dingen van alle dagen worstelen niet zelfstandig wonen en nog twee kinderen hebben; Jerry van 3 en Isabel van 1 jaar oud. Onnodig te zeggen hoe dringend de hulp vanuit de samenleving nodig is”, luidt een oproep van het ziekenhuis.

[quads id=1]

drieling Suriname Paramaribo
Voorbeeldfoto drieling
Vandaag gepresenteerd

De media is voor vrijdag uitgenodigd om deze traditie van ‘s Lands Hospitaal bij te wonen om de meerlingen, de nieuwe Surinaamse burgertjes, aan de samenleving te presenteren en op die manier ook direct aandacht voor hun situatie te vragen.
Bron: GFC
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.