Waarschuwing – Politie geeft boete van SRD 110.000 voor overbeladen truck in Suriname

politie Suriname

Suriname ~ Eigenaar overbeladen houttruck betaalt SRD 110.000 aan boete. De politie van Coronie in Suriname heeft afgelopen dinsdag een truck overbeladen met houtblokken staande gehouden.

[quads id=1]

Politie in Suriname

De truck was overbeladen en dit was de reden voor de politie om de vrachtwagen staande te houden. De bestuurder werd overgebracht naar het bureau en werd bij proces-verbaal gehoord. De overtreder gaf aan dat hij een opdracht heeft uitgevoerd en dat de politie de eigenaar moet spreken.

[quads id=1]

SRD 110.000

De sterke arm nam de truck met de lading in beslag. De eigenaar heeft na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie een boete van SRD 110.000 betaald. Nadat de boete was voldaan, werd de vrachtwagen weer vrijgegeven. De politie doet een beroep op alle truckbestuurders om de geldende regels na te leven.

Waarschuwing

Indien de politie u betrapt, gaat u voor de consequenties moeten instaan.

Bekijk hier de foto’s van de overbeladen truck:

[quads id=1]

Foto’s van Actionnieuws Suriname
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.